FAQ

FAQ

Q1. Mesin apa sing bisa diwenehake?

A: Kita bisa nyuplai macem-macem jinis mesin pembuat tas anyaman PP, kayata Extruder Benang Flat, Mesin Wind Wind Cam, Mesin Loom Edaran, Mesin Percetakan BOPP, Mesin Laminasi, Mesin Gusseting Otomatis, Mesin Sealing Ultrasonik, Mesin Baling, Pembersih Bobbin Benang Sampah Mesin, Crusher Plastik, Granulator Daur Ulang, Mesin Pemotong & Mesin Jahit Otomatis, Mesin Pemotong & Mesin Cetak Otomatis, Mesin Pemotong & Jahit Otomatis & Mesin Peleburan Panas, Mesin Integrasi & Mesin Pencetak Otomatis, Mesin Pemotong Otomatis & Jahit & Percetakan, Mesin Pemotong & Sisipan Otomatis & Mesin Jahit Terpadu lan Mesin Percetakan Tas menyang Kantong lsp.

P2. Apa sampeyan nyedhiyakake lini produksi?

A: Mesthi, adhedhasar kabeh mesin ing ndhuwur, kita bisa nyedhiyakake kabeh jalur produksi, kayata jalur produksi tas anyaman PP, lini produksi tas cetak BOPP, lini produksi tas nilai normal PP, lini produksi tas katup blok blok, Mesh tas, tas Leno, lini produksi tas Raschel lan lini produksi tas nilai Kraft lsp.

P3. Suwene dina sampeyan bisa ngrampungake mesin yen pesen?

A: Biasane, butuh wektu 25-30 dina kanggo ngrampungake mesin wiwit tanggal deposit.

P4.Kita kuwatir babagan layanan sawise, sampeyan bisa menehi saran?

A: Kita nyedhiyakake layanan purna jual sing komprehensif, kalebu ngirim insinyur menyang papan kanggo Instalasi & Debugging, Latihan Teknis, Tes Penerimaan Akhir lan liya-liyane. Sanajan sawise njamin wektu, kita isih bisa menehi pandhuan teknis video online lan ngirim layanan aksesoris.

Q.5 Kita pengin dadi agen utawa distributor, apa bisa?

A: Kita golek agen utawa distributor ing saindenging jagad. Yen sampeyan ana ing industri iki lan kasengsem ing babagan kasebut, aja ragu-ragu hubungi kami, pls.

P6.Harga mesin merek anyar banget, kita pengin tuku mesin tenunan PP bekas / tangan liyane?

A: Kita uga nyedhiyakake mesin anyaman PP bekas / tangan liyane, pls mbayar manungsa waé kanggo sektor mesin bekas, kita bakal tetep nganyari mesin ing stok.

 P7.Kita pengin ngunjungi pabrik, apa kepenak kanggo sampeyan?

A: Kita nampani kanca saka kabeh jagad menyang pabrik kanggo ngunjungi kapan wae, yen sampeyan pengin ndeleng produk, ayo tekan kene, pls.

 

Pengin kerja sama kita?