Babagan Kita

IFORCE INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD

bg02

IFORCE INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD perusahaan komprehensif sing didegake ing Oktober 2001, khusus ing pangembangan, produksi lan penjualan mesin tas anyaman. Produk utama perusahaan kalebu ing ngisor iki Extruder Benang Datar , Mesin Winding Cam , Mesin Loom Edaran, Mesin Percetakan BOPP, Mesin Laminasi, Mesin Gusseting Otomatis, Mesin Sealing Ultrasonik, Mesin Baling, Mesin Pembersih Bobbin Benang Sampah, Crusher Plastik lan Granulator Daur Ulang lsp. Produk bintang, Mesin Pemotong & Mesin Jahit Otomatis kanggo Tas Anyaman PP, Mesin Pemotong & Mesin Cetak Otomatis kanggo Tas Anyaman PP, Mesin Pemotong & Jahit Otomatis & Peleburan Panas kanggo Tas Anyaman PP, Jahit Otomatis & Mesin Integrasi Pencetakan kanggo PP Woven Bags , Mesin Pemotong & Jahit & Nyetak Otomatis kanggo Mesin Anyaman PP, Mesin Pemotong Otomatis & Pemasangan & Mesin Jahit kanggo PP Woven Bags lan Mesin Percetakan Bag to Bag etc. (Umume produk paten sing dikembangake dening perusahaan), yaiku digunakake ing produk kemasan saka industri kayata bahan bangunan, teknik kimia, pertanian, panganan lan dermaga. Adhedhasar kabeh ing ndhuwur, kita bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi garis lengkap, kayata, lini produksi tas anyaman PP, lini produksi tas cetak BOPP, lini produksi tas nilai PP normal, lini produksi tas katup blok blok PP, tas Mesh, tas Leno, Baris produksi tas Raschel lan lini produksi tas nilai Kraft lsp.

Perusahaan kasebut dununge ing zona pengembangan ekonomi lan teknologi provinsi - Taman Industri Jinan Jibei. Dununge cedhak karo kutha lawas Jiyang County lan ana ing persimpangan dalan gedhe Nasional 220, 248 lan 249 dalan provinsi, ing sisih kidul ana Expressway Jinan-Qingdao, cedhak sisih kulon yaiku Beijing - Railway kecepatan tinggi Shanghai lan Beijing - Fuzhou Expressway. Kajaba iku, Perusahaan adoh 23 km saka pusat kutha Ji'nan, lan 10 km saka Bandara Internasional Ji'nan. Faktor ing ndhuwur nyumbang kanggo lalu lintas sing trep.

Wiwit didegake, Perusahaan entuk teknologi profesional sing kuat lan penting banget kanggo inovasi ilmiah lan teknologi lan ngenalake bakat, mula dheweke ngundang Han Zhongshi, mantan ahli otomatisasi senior lan insinyur Samsung Group, kanggo ngarahake lan melu produk desain asil kanggo akselerasi desain lan pangembangan produk anyar lan ngetrapake 6 paten nasional. Kanthi kesadharan kerja "Kualitas Dhasar, Dhasar Pelanggan", karyawan wis ngetrapake sistem mutu ISO9001 kanthi lengkap supaya kualitas layanan lan kualitas produk bisa luwih nyukupi kebutuhan para pelanggan. Prinsip operasi "Kabeh kanggo pangguna, kanggo kabeh pangguna lan kabeh pangguna" ditemtokake nalika Perusahaan didegake. Perusahaan njupuk posisi paling penting babagan pangembangan produk tarif lan nyukupi kabutuhan pasar kanthi mekanisme operasional sing fleksibel lan mode manajemen canggih. Produk Perusahaan entuk pangsa pasar domestik saben taun

lan njaga kinerja bisnis kanthi cepet. Rata-rata tingkat pertumbuhan tahunan produksi yaiku 38%, lan luwih saka 1.000 set peralatan diprodhuksi ing taun 2012, mula entuk puluhan yuta nilai produksi tahunan. Perusahaan dadi perusahaan bintang sing bisa ngembangake lan ngasilake peralatan kemasan integral lan cerdas otomatis otomatis ing Provinsi Shandong lan uga China, amarga Perusahaan entuk kapercayan lan kepuasan pelanggan liwat ide manajemen sing tepat lan rencana jangka panjang, manajemen produksi sing ketat , sarana ngawasi lengkap, kekuwatan teknis sing kuwat, jaringan sales sing kuat lan sikap layanan sing tulus.

Cilik Pelanggan

8 (1)
7
6
5
4
3
2
8 (2)
1602052937(1)