https://a985.goodao.net/uploads/banner1.jpg
https://a985.goodao.net/uploads/banner5.jpg
https://a985.goodao.net/uploads/banner3.jpg

babagankita

IFORCE INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD, perusahaan komprehensif sing didegaké ing Oktober 2001, khusus ing pangembangan, produksi lan penjualan mesin tas anyaman. Produk utama perusahaan kalebu ing ngisor iki Extruder Benang Flat , Mesin Winding Cam, Mesin Loom Edaran, Mesin Percetakan BOPP, Mesin Laminasi, Mesin Gusseting Otomatis, Mesin Penyegelan Ultrasonik, Mesin Baling, Mesin Pembersih Bobbin Benang Sampah, Crusher Plastik lan Granulator Daur Ulang lsp.

maca liyane
  • 20 taun pengalaman produksi

    Diadegake ing taun 2001, 300+ karyawan profesional, kita duwe cukup pengalaman nggawe mesin tas anyaman PP.

  • Pasang kabeh garis kanggo nggawe tas anyaman PP

    Kita bisa nyedhiyakake kabeh jinis lini produksi, kayata lini produksi tas anyaman PP, lini produksi tas cetak BOPP, lini produksi tas leno bolong lan lini produksi tas blok blok PP lsp.

  • Mesin anyaman tas PP berkualitas tinggi

    Tenaga kerja profesional, pengalaman produksi sing sugih, teknologi canggih lan produksi standar nggawe manawa kabeh produk saka perusahaan duwe kualitas dhuwur.

  • Superior sawise layanan

    Instalasi, debugging, pelatihan teknis lan pandhuan video lsp. Layanan mandeg mandheg nggawe sampeyan ora kuwatir.

panasproduk

wartainformasi

  • Mesin apa sing dibutuhake kanggo lini produksi tas anyaman PP?

    Nov-07-2020

    Kanggo lini produksi tas anyaman PP, biasane butuh 14 mesin, Pengering Pengering, Pengumpan Otomatis, Extruder Benang Datar, Mesin Wind Wind Cam, Mesin Loom Edaran, Kontrol Komputer 6 Mesin Cetak BOPP Warna, Siji Mesin Laminasi Dua Ekstrusi, Gusseti Otomatis ...

  • Kepiye milih mesin cetak kanggo tas anyaman PP?

    Nov-06-2020

    Ana macem-macem mesin cetak ing pasar, katon beda banget sing nggawe kita pusing. Dadi, kepiye kita milih mesin cetak sing cocog kanggo pabrik kita? Mangkene sawetara saran. Kaping pisanan, kita kudu nggolongake mesin cetak ing pasar, bisa uga mesin cetak gravure ...

  • Rong lini produksi tas bolong / leno sing beda

    Nov-03-2020

    Ana rong pasar bolong / leno sing beda ing pasar, beda-beda rupane, ing ngisor iki, pls. Tas bolong / Leno / raschel kanthi nglereni termal ...

maca liyane